adreçes

Figueres

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

972 50 22 00

Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

972 20 44 21

Palamós

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

972 50 22 00

Equips i departaments

 

Assessoria Teixidor és una organització multidisciplinar que compte amb diferents departaments, que tenen com a missió prestar als seus clients un servei amb el màxim rigor tècnic en un marc de qualitat i valors ètics. Per atendre cada cop millor els projectes d’empreses i de particulars, els nostres serveis especialitzats cobreixen íntegrament les necessitats de gestió i planificació dels clients.

oficina-teixidor

Departament fiscal

Un complert equip format per Economistes i Advocats que es preocupen de donar un tracte personalitzat i una cobertura complerta i de gran especialització en l’àmbit tributari. Preparats per assessorar i desenvolupar desde les gestions recurrents fins a la realització d’estudis específics amb l’objectiu d’aconseguir estalvis fiscals en un sistema fiscal tant complex a nivell nacional i internacional.

 

Departament comptable

Un equip format per Economistes que s’ocupen d’ el·laborar per vostè íntegrament del procés de comptabilització, els informes comptables i els reportings financers que precisi la seva empresa o negoci oferint-li un estalvi de temps alhora que la seguretat de comptar amb una informació de qualitat que faciliti el seu desenvolupament operatiu.

sala_espera_teixidor

 

Departament laboral

Un equip format per Advocats i Graduats Socials que proporcionen un assessorament rigorós i altament especialitzat en dret laboral i matèria de contractació de personal. També realitzem totes les gestions necessàries davant les Administracions Públiques.

 

Departament jurídic

Comptem amb un equip d’Advocats especialitzats en temes mercantils, civils i processals i amb col·laboradors especialitzats en litigis de tipus laboral i administratiu per donar una cobertura de serveis jurídics als nostres clients.

 

Departament Auditoria

Un equip d’Auditors de Comptes qualificats per realitzar informes d’auditoria i altres informes sobre els Estats Financers de la seva empresa amb els objectius d’atorgar fiabilitat als estats financers i als comptes anuals de l’empresa, aportant transparència a la gestió; i també d’ identificar i anticipar riscos i àrees de millora que ajudin al futur i estabilitat del negoci.

 

Departament Assegurances i serveis financers

Un equip format per Graduats Socials, Pèrits, Tècnics en Assegurances permeten donar una cobertura de serveis tan àmplia com necessària per als nostres clients quan tenen necessitats en àmbits tan diversos com les assegurances, assessorament financer o peritatges d’immobles.

assessoria_teixidor_entrada