adreçes

Figueres

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

972 50 22 00

Girona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

972 20 44 21

Palamós

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

972 50 22 00

Assessoria Teixidor

 

Assessoria Teixidor es una empresa sòlidament implantada a Figueres i amb una reconeguda posició de lideratge a les comarques gironines. Fundada per Aureli Teixidor Calvet, compta amb més de 60 anys d'experiéncia com a assessoria d'empreses. Composada per professionals titulats tècnics amb assegurances, economistes, advocats i auditors amb demostrada experiència en els àmbits fiscal, comptable, mercantil i laboral, entre altres.

La seu principal està situada a Figueres i disposa d'oficines a Girona i Palamós per tal de poder oferir un millor més complert servei a tots els seus clients. També disposem de pàrking privat per a major comoditat i accés pels clients.

La nostra cartera de clients és molt diversa en tots els sentits. Assessorem desde societats civils, negocis o autònoms fins a societats mercantils PYMES o Grans Empreses amb obligació d'auditar i consolidar els seus comptes. Alguns dels nostres clients treballen en sectors molt diversos (Hostaleria, Transports, Restauració, Immobiliari, Comerç en general, així com Operacions Intracomunitàries, Agricultura, Pesca, Fundacions, Associacions...)

Assessoria Teixidor és una organització que compte amb més de 30 professionals, que tenen com a missió prestar als seus clients un servei amb el màxim nivell de rigor tècnic en un marc de qualitat i valors ètics. Per atendre cada cop millor els projectes d'empreses i de particulars, els nostres serveis especialitzats cobreixen íntegrament les necessitats de gestió i planificació dels clients.

La nostra organització ès una empresa familiar en la que convergeixen la segona i tercera generació, treballant en estreta col·laboració i liderant l'empresa amb l'objectiu de proporcionar un servei altament personalitzat i de gran especialització.

Formem part de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals (AEDAF), del Col·legi d'Economistes de Catalunya i del Col·legi d'Advocats.

logos